Kristian Pihl Lorentzen

Folketingskandidat i Viborg

Startskud i Skagen for Pihl og Prehns trafikale sommertogt

De to transportordførere og politiske modstandere, Kristian Pihl Lorentzen fra Venstre og Rasmus Prehn fra Socialdemokratiet, starter torsdag den 3. august deres trafikale sommertogt på den smukke Skagen station. Togtet slutter i Gedser den 7. august. Turen har til formål at sætte fokus på transportpolitiske udfordringer rundt omkring i landet. Desuden har de to ordfører indvilget i at teste påstanden om, at brintbiler nu er landsdækkende. Derfor gennemføres togtet i en fuldkommende grøn, lydløs og forureningsfri brintbil. Undervejs på turen vil Pihl og Prehn mødes med lokale beslutningstagere og andre personer med relationer til transport og infrastruktur.

Startskuddet på ”Pihl og Prehns sommertogt” går fra Skagen Station, torsdag den 3. August kl. 10:45. De to transportpolitiske ordførere tager her hul på deres sommertogt, som vil bringe dem fra Skagen til Gedser.

 ”Jeg har, siden Rasmus Prehn og jeg fik ideen til dette fælles sommertogt sidste år, set meget frem til at komme i gang, og komme ud på de danske veje i en grøn brintbil. Jeg ser også frem til at få fokus på transport samt møde en masse interessante mennesker landet over.” siger Kristian Pihl Lorentzen

Rasmus Prehn udtaler:  ”Det er en fornøjelse endelig at påbegynde vores længe planlagte sommertogt. At starten så går i Skagen er jo helt på toppen. Det kunne næsten ikke være bedre, og vi kan ikke forlange en    bedre kulisse til startskuddet på vores store trafikale sommertogt.”

Pressen er er meget velkommen til startskuddet, samt at medvirke ved de enkelte besøg. 

Se hele programmet for turen her. 

For nærmere information kontakt:

Kristian Pihl Lorentzen: +45 27522818

Rasmus Prehn: +45 6162 4250

Sara Lützen: +45 61624489