Kristian Pihl Lorentzen

Folketingskandidat i Viborg

Pihl og Prehn i Langt fra Borgen

Trængsel og køer på de danske veje betyder tabt effektivitet for det danske samfund. I øjeblikket kører der flere biler på motorvejene end nogensinde før, og trængslen tager kun til. I de senere år har vi brugt hovedparten af pengene på jernbanen. Det var relevant og nødvendigt. Men nu er vi kommet langt bagud mht. vejene. Derfor er det vejenes tur, når vi for alvor skaffer penge til investeringer i infrastruktur. Derfor vil vi, i Venstre, investere i flere og bedre veje.

I forbindelse med disse problemer, havde jeg fornøjelsen af, sammen med Rasmus Prehn at være inviteret til at deltage i DR programmet, Langt fra Borgen for at behandle netop dette emne.

Vores medvirken i Langt fra Borgen, bød bl.a. på bygning af motorvej ved Kolding, hvor konkurrencen mellem Prehn og jeg, selvfølgelig endte med mig som sejrherre. Derudover blev der solgt pølser mens vi stod bag kassen, og talte med borgerne om deres behov på trafikområdet. Slutteligt skulle vi tælle antallet af biler, der passerer på en af Danmarks mindst trafikerede motorveje.

Hvis ikke du fik set Pihl og Prehn i Langt fra Borgen, kan du se udsendelsen her.