Kristian Pihl Lorentzen

Folketingskandidat i Midtjylland

Dag 4

29. juni 2018

På dag 4 startede vi dagen ud med at mødes med Transportminister Ole Birk Olesen på Sunds Omfartsvej. På denne vej bliver hastighedsbegrænsningen sat op fra 80 til 90 km/t. Vi talte med ministeren om fart med fornuft, og de andre strækninger i landet, hvor fartgrænsen skal sættes op. 

Jeg var på kort besøg hos min gode ven, kørelærer Jeanett Orbé i Sunds. Vi samarbejder blandt andet om få gennemført en tiltrængt modernisering af kørelæreruddannelsen samt om at sikre rimelige vilkår for køreskolerne og deres elever. 

I Stuer mødtes vi med borgmestrene fra Holstebro og Struer, samt lokale ledere fra Venstre. Vi havde et rigtig godt frokostmøde på havnen i Struer, hvor vi havde en god drøftelse om fremtidens infrastruktur i landsdelen. 


Andreas og jeg siger mange tak til direktør Lone Sunesen fra TV Midt-Vest. Vi fik en god kop kaffe og en snak om medieforligets betydning for hendes TV-station. 

Arla har et gigantisk mejeri liggende i Nr. Vium ved Videbæk. Vi besøgte mejeriet, og her fik vi klar besked fra både Arla selv, borgmester Hans Østergaard og en bred kreds af lokale erhvervsfolk. De vil gerne have opgraderet rute 15 mellem Herning og Ringkøbing - de kaldte ruten for landsdelens livsnerve. Det må vi have gjort noget ved! 

Hvide Sande er en driftig vestkysthavn, der er i udvikling og fremdrift. Det er en skøn havn, og en fornøjelse at besøge. Vi besøgte havnen sammen med Søren Gade. Også her var budskabet klart: Opgradér rute 15!